fincacorasol.beTee mis sa tahad akordid

tee mis sa tahad akordid

[Verse 1] Eb Bb Gm F Olen astronaut Eb Bb Gm F Olen valmis lendama kuule Eb Bb Gm F Olen šokolaad Eb Bb Gm F Sulle valmis olen sulama suule [Verse 2] Eb Bb Gm F Olen "fantastic" Eb Bb Gm F Nagu saladus su öökapi sahtlis Eb Bb Gm F Olen dünamiit Eb Bb Gm F Kergesti süttiv ja plahvatuslik ohtlik [Chorus] Bb Tee mis sa tahad Eb Ükskõik mida ...

.

G Tee mis sa tahad C Ükskõik mida aga C G lase lahti mu süda D ja halasta G Tee mis sa tahad C Ükskõik mida aga C Ära vaata G D mind täna selle pilguga [Verse 3] C G Em D Olen vahuvein C G Em D Šampanja, Prosecco ja Cava C G Em D Olen vesihein C G Em D Ma olen ravim, C G Em D mis parandab haavad [Verse 4]

.

Tee mis sa tahad ükskõik mida G A Aga ära vaata mind täna selle pilguga. Olen vahuvein, šampanja, prosecco ja cava. Olen vesihein ma olen ravim mis parandab haavad. Olen polergeist, ma olen teater ja kino ja kontsert. Olen V12 vabalthingav ja täielik monster. D A Tee mis sa tahad ükskõik mida

.

Räägi Mis Sa Teed. chords. Seilan 7 Merd. chords. Sellel Ool 4:33. Pro. Sellel Ool * guitar pro. Sina Oled Oige. chords. Sina Oled Oige * ukulele. Tantsin Sinuga Taevas. chords. Tee Mis Sa Tahad ...

.

Akordid Akordid Smilers - Tee mis sa tahad - august 05, 2021 E D A E Olen astronaut. Olen valmis lendama kuule. D A E Olen šokolaad, sulle valmis sulama suule. D A E Olen fantastik nagu saladus su öökapi sahtlis. D A E Olen dünamiit, kergesti süttiv ja plahvatusohtlik.

.

Smilers: Olen astronaut. Olen valmis lendama kuule. Olen šokolaad, sulle valmis olen sulama suule - Eesti Muusika Videod.

.

Artist: Smilers Album: Tee mis sa tahad Genre: Rock Released: 2021 Tracks: 1 Playtime: 00:03:28 Group: KLV Format: MP3 Bitrate: 320 Kbps Sample Rate: 44.1 kHz

.

Tee mis sa tahad ükskõik mida Aga lase lahti mu süda ja halasta Tee mis sa tahad ükskõik mida Aga ära vaata mind täna selle pilguga. Olen vahuvein, šampanja, prosecco ja cava. Olen vesihein, ma olen ravim mis parandab haavad. Olen poltergeist, ma olen teater ja kino ja kontsert. Olen V12, vabalthingav ja täielik monster.

.

Vakka (Teen mida ise tahan) Lyrics: Yea, yes boss / Mis toimub? / Passi siia ka / Ma olen haige, a ikka teen laive, ei vaidle / Vaatepunkt vaimne ja kerkib kui taigen / Ma olen siin, et te ...

.

C Am Vaiki kui võid, jää tasa, Em F sest sõnu ei kuule sa veel Dm Em Jah, vaiki kui võid, vii kaasa F G C mu hääl, mis sind saatma jääb teel C Am Kuulata vaid, kui tahad, Em F siis sinuni jõuda võib see Dm Em Ja vaiki kui võid, vii kaasa F …

.

seisan siin ja kui tahad kordan. kasvõi sadatuhat korda. need sulle ütlema pean…et sa teaks. ma tean et maa…seisma jääda ei suuda. ma tean et kuul…on pimedam pool. ma tean et tuul…võib muuta suunda. aga minuga teised, hoopis teised on minuga lood. pole paremat kohta kui on nüüd ja …

.

w2ti: "sa aita mind, anna mull kindlust iseendaks sa hoia mind, et suudaks jääda iseendaks" See on Marju Länik & Kontakt "Teed me ümber" urmas #8887, 5 kuud tagasi sõnad,las jääda kõik mis hea,ei siis lõpe ka laulud heal.. Karl Hendrik #8886, 5 kuud tagasi Otsin tüdrukut vanuses 12-32

.

Muusika ja tekst: Hendrik Sal-SallerAnsambel Smilers esines laupäeval Eesti Laulu finaalkontserdil vaheesinejana.Bänd esitles oma uut lugu "Tee mis sa teed"....

.

Drums recorded, mixed and mastered by me.All rights to original song owner.

.

Read about Tee mis sa tahad from Smilerss Tee Mis Sa Tahad - Single and see the artwork, lyrics and similar artists.

.

[Eb Bb Gm G Fm F Cm] Chords for Smilers - Tee mis sa tahad with song key, BPM, capo transposer, play along with guitar, piano, ukulele & mandolin.

.

[Eb Bb Gm G Fm F Cm] Chords for Smilers - Tee mis sa tahad (lyrics/sõnadega) with song key, BPM, capo transposer, play along with guitar, piano, ukulele & mandolin.

.

Correction: Smilers - Tee Mis Sa Tahad (chords) Comment. Preview Add correction. To suggest a correction to the tab: Correct tabs content with proposed changes ...

.

Tee mis sa tahad | Smilers. Stream and download in Hi-Res on Qobuz.com

.

Listen free to Smilers – Tee mis sa tahad (Tee mis sa tahad). 1 track (3:28). Discover more music, concerts, videos, and pictures with the largest catalogue online at Last.fm.

.

Raadio 2 Aastahiti auhinnagalal astus üles ka Smilers oma looga "Tee mis sa tahad".

.

Tee, mis sa tahad aga me oleme reedel Treskis, Võrumaal. Laval 20:00 ja peale meid Smilers. Ja räägitakse, et pärast pidu tantsupidu veel kella kolmeni...

.

Tee Mis Sa Tahad Artist: Smilers Album: Tee Mis Sa Tahad - Single, 2021. Muusika ja tekst: Hendrik Sal-Saller Popcorn Production ISRC EE-GE2-21-00001 Video: Producer: Merliin Vellend Director: Jaan Sinka DOP: Robert Parelo 1st AC: Toomas Tatar 2nd AC: Tomi-Andre Piirmets Gaffer: Hendrik Saks

.

Smilers: Olen astronaut. Olen valmis lendama kuule. Olen šokolaad, sulle valmis olen sulama suule - Eesti Muusika Videod.

.

All about A Guitar Passion ... Comments on: Smilers – Tee Mis Sa Tahad Chords

.

Mida sa veel tahad? See oli maailma kõige normaalsem asi, kui leidsime sündides eest täitmata blanketi. Ja me oleme ju tahtnud, et siin oleks kaubanduskeskus ja et ma siin istuks ja oleks nii müüja kui ka klient, kes on kuningas. Mis sa, hing, veel tahad! Elu võiks olla lill, kui ainult … Miks on siis tunne, et sa oled eikeegi.

.

Smilers (Tee Mis Sa Tahad Remix) Marcus Peak. Song. 2 min 50 sec. Cookie Settings. When you visit any website, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. This information might be about you, your preferences or your device and is mostly used to make the site work as you expect it to. The information ...

.

So far, the band has released 15 albums and countless hits, and have won several awards, including the prestigious Golden Plate for having the Estonian radio hit of the year in 1998, 2004, 2005 and 2007. Listen to their most recent single: "Tee mis sa tahad" is a delicious rock song with a very charming melody.

.

A website that collects and analyzes music data from around the world. All of the charts, sales and streams, constantly updated.

.

Kui sa teed kavatsuse, lähtu nendest tunnetest, mida sa tahad nautida. Näiteks, kui sa tahad, et sinu vanemad oleksid terved, ütle nii: "Ma olen õnnelik ja rõõmus, et minu vanemad on terved!". Või ma olen tänulik Universumile stabiilsuse ja rõõmu tunde eest, mida annab minu arvel olev rahasumma (summa mõtle ise välja, mis sind ...

mis on kimaroikui ees koma ekikuidas teha mütsituttikui tihti on normaalne urineeridamida teha kui kõik läheb halvastikus saab teha tuludeklaratsioonimis tähendab igaüks on oma õnne seppkuidas tappa vesirottikus saab müüa müntekus vahetada egiptuse raha
Camino Las Lomas, Alhaurin el Grande, Spanje
0032 477 23 90 28
  • <
Onze troeven
922
Bing Google